Starity

Nicole Kidman lányai nem szeretnének újabb testvért

2015. február 04. 11:11   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Kidman ismét megosztott néhány érdekes dolgot gyermekeiről, s kiderült, hogy a két kisasszony nem szeretne kistestvért.

hirdetés
Nicole Kidman lányai nem szeretnének újabb testvért

Nicole Kidman lányai egyre szimpatikusabbá válnak a világ szemében, hiszen nemrég a színésznő elmesélte, hogy eszük ágában sincs követni őt a szakmában, inkább más elképzelésekkel álltak elő. A Paddington sztárja nemrégiben az E! Newsnak nyilatkozott és elmesélte, hogy gyermekei jobban oda vannak azért az ötletért, hogy egy házi kedvencet tartsanak, mintsem hogy egy újabb testvérük legyen.

Nem, szerintem nem akarnak több versengést. Mikor megkérdeztem tőlük, hogy szeretnének-e egy újabb testvért, azt mondták, hogy köszönik, jól megvannak így, de egy házi kedvencnek örülnének - mondta az ausztrál színésznő.

Nicole összesen négy gyermek boldog anyukája. Isabella és Connor, akiket még abban az időben adoptált, amikor Tom Cruise párja volt, valamint Sunday és Faith, akik Keith Urbannel való házasságából születtek. A vörös szépség azt is megosztotta a sajtóval, hogy a gyerekekkel ellentétben ő bizony nagyon örülne, ha újból teherbe esne, de már belenyugodott abba, hogy az ő korában ez nem is olyan könnyű dolog.

Minden egyes hónapban azt remélem, hogy terhes vagyok, de nem. Már 47 éves vagyok és ez az én koromban nem igazán lehetséges – mesélte Kidman, akinek egyébként nem csak lányai nem szimpatizálnak az ötlettel, ugyanis férje is vonakodóan áll hozzá a témához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek