Starity

Candelaria Molfese és Ruggero Pasquarelli randiznak

2015. február 04. 17:05   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Violetta két sztárja, a Camillát alakító Candelaria Molfese és Federico megformálója, Ruggero Pasquarelli hivatalosan is együtt van.

hirdetés
Candelaria Molfese és Ruggero Pasquarelli randiznak

A Violettából ismert Candelaria Molfese (Camilla) és Ruggero Pasquarelli (Federico) között már egy ideje forr a levegő, amit már a rajongók is észrevettek, és reménykedve várták a fejleményeket a párost illetően.

Az utóbbi hónapokban már rengeteg közös fotót tettek közé Instagram-profiljaikon, amelyeken megölelik és megpuszilják egymást, valamint még decemberben Cande egy tweetben taglalta, hogy hiányzik neki Ruggero, amire az énekes válasza az volt, hogy szereti, így sokan már tényként kezelték, hogy a páros randizik.

Nemrégiben azonban a vörös hajú színésznő tiszta vizet öntött a pohárba, ugyanis hivatalos Facebook-oldalán keresztül egy közös kollázst posztolt, amelyen még egy csók is elcsattant, továbbá szív- és szájmintákkal díszítette ki, és blogján is készített bejegyzést portugáliai utazásukról.

Mivel javában folyik a Violetta Live - mely hazánkba is ellátogat -, több időt tud együtt tölteni a két fiatal, és mikor nem zajlanak a koncertek, szívesen ellátogatnak a show helyszínéül szolgáló városba is.


Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek