Starity

Dalpremier: Megan Nicole - Courageous

2015. február 05. 11:11   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Némi várakozás után végre megjelent az amerikai énekesnő új szerzeménye, mely a Courageous címet kapta.

hirdetés
Dalpremier: Megan Nicole - Courageous

Több nagyszerű saját szerzemény publikálása után tavaly októberben került a boltokba Megan Nicole első kislemeze, az Escape. A megjelenést követően szinte hetente szolgált friss információkkal hivatalos Twitter-, Facebook-, Instagram- és YouTube-csatornáin keresztül.

Ekkortájt egymást követve debütált mindjárt három videoklipje is: az Electrifield, az Alright, majd legutóbb a Fun. Ezután azonban csak pár feldolgozást hallhattunk az énekesnőtől, s az elmúlt körülbelül 2 hónapban nem is volt különösebben aktív a videómegosztón. Ennek ellenére rajongói szokás szerint rengeteg ötlettel halmozták el a soron következő videóit illetően. A fiatal lány az internetnek és munkáinak köszönhetően úgy tűnik, hogy egyre nagyobb közönséget nyer meg magának.

A nagyobb lélegzetvételű szünetre pedig semmi sem jobb gyógyír, mint az album negyedik – és egyben utolsó előtti – számának dalszöveges kisfilmje, melyet egyébként az énekesnő nem is egyedül készített el. A dal február 3-án került fel hivatalosan a világhálóra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek