Starity

Miley Cyrus segítette Cody Simpsont az új dalában

2015. február 04. 21:09   |   Szerző: MissAjsa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre megjelent az ausztrál énekes új dala, amire a rajongók már hónapok óta vártak.

hirdetés
Miley Cyrus segítette Cody Simpsont az új dalában

Cody Simpson saját dallal legutóbb még tavaly tavasszal jelentkezett, és azóta az ősszel megjelent Justin Bieberrel közös Home To Mama című dalukat hallhattuk. Cody viszont, mint sok másik előadó is, 2015-ben ismét belevág a zenélésbe. A tegnapi nap folyamán megtudhattuk, hogy negyedik nagylemeze a Free nevet kapta, és egy egészen más stílust fog képviselni, mint eddig. Az énekes ugyanis most kipróbálta az indie hangzást, ami úgy tűnik, igazán megtetszett neki, és ebben Miley Cyrus is a segítségére volt.

A botrányhősnő segédkezett megírni a fiatal énekesneka Flower című dalt, ami az új album első kislemeze. A két híresség a közös munka folyamán igazán jó barátságot kötött, hisz Cody ott volt Miley 22. születésnapi buliján, valamint Miley is ott volt Cody 18. születésnapi összejövetelén. A két énekes már többször is nyilatkozott egymásról. Ő egy baromi jó srác, és egy nagyon tehetséges gitáros és énekes! - nyilatkozta Codyról Miss Cyrus. Csodálom, hogy ő tényleg szokatlan és szórakoztató! - mondta az ausztrál énekes.

Valamint elmondták, hogy nagyon könnyen sikerült megírniuk a Flower című számot, ami kora reggel debütált, és a rajongóktól mind pozitív visszajelzést kapott. Az album megjelenését még nyár előttre tervezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek