Starity

Mira Sorvino csatlakozik a Stalkerhöz

2015. február 05. 11:11   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevin Williamson, a sorozat alkotója jelentette be a hírt szerdán: az Oscar-díjas színésznő visszatérő szerepben lesz látható.

hirdetés
Mira Sorvino csatlakozik a Stalkerhöz

A CBS még tavaly, október elején indította hódító útjára a Stalker címre elkeresztelt sorozatot, s már novemberben kiderült, hogy a csatorna kifejezetten elégedett volt a nézőszámmal. Emiatt nem is volt kérdés, hogy berendeli a teljes első évadot. Kevin Williamson a napokban jelentette be hivatalos Twitter-profilján keresztül, hogy az Oscar-díjas színésznő, Mira Sorvino is feltűnik a szériában, mint visszatérő szereplő.

Természetesen a képzeletbeli lepel is lehullott Mira feladatának kilétéről. A színésznő Vicki Gregg karakterének megformálója lesz, aki jelenleg az FBI-nál dolgozik és korábban ő volt annak az osztálynak a vezetője, ahol jelenleg Beth és csapata dolgozik. Mira karaktere akkor tűnik majd fel, amikor Beth zaklatója már jelentősebb veszélyt jelent a nyomozónő és emberei ellen.

A színésznő a Woody Allen által rendezett Mighty Aphrodite című filmnek köszönheti hírnevét, ezen alakításáért pedig Oscar-díjjal jutalmazták. Legutóbb olyan szériákban láthattuk őt, mint az Intruders, a Falling Skies és a Psych.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek