Starity

Katy Perry: „Taylor Swift a média kedvence”

2015. február 05. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry ismét a címlapon köszön vissza ránk márciusban, hiszen ő lett az ELLE új arca. Az énekesnő interjújában beszélt a SuperBowlról és a média által felosztott szerepekről is.

hirdetés
Katy Perry: „Taylor Swift a média kedvence”
Fotó: Miller Mobley

Katy Perry ismét az ELLE címlapjáról kacsint vissza ránk, a 2015 márciusi szám kapcsán. Az énekesnő Ausztráliában adott interjút a magazinnak, ahol a riporterek megtanulhatták, hogy ő beszédes, intelligens, szerethető, stratégiákkal teli üzletasszony és nem utolsó sorban megfontolt.

A beszélgetés során szóba került a SuperBowl-os teljesítménye, kapcsolata Adele-lel és Beyoncéval, illetve, hogy mit gondol a skatulyákról, amik a médiában uralkodnak.

Ha a saját műsoromról van szó, akkor én vagyok a főnök - kezdte Perry, célozva a félidei teljesítményére. - Főnökasszonynak hívnak engem. Minden a szemeim előtt történik, a saját ötleteimet valósítjuk meg, teljes mértékben. (...) Imádom, hogy én döntök, de amint elvállaltam a SuperBowl-os fellépését, konkrétan nem volt életem hat hónapon keresztül. Ez egy hatalmas dolog, mármint, a legnagyobb. Bárki elmondhatja, aki már fellépett ott, hogy a sz*r is megfagy az emberben. Emellett, jó tanács, hogy maradj távol az internettől az azt követő öt napban.

Vajon mit gondol Perry a kortársairól, mint például Beyoncéról? Oh, Istenem, imádom őt! Hatalmas rajongója vagyok! Imádtam a fekete-fehér klipjét, amiben az igazi arcát láthattuk. Nem a propaganda-Beyoncét, hanem azt, akihez kötődni tudok lelkileg. Adele-hez milyen kapcsolat fűzi, merül fel a kérdés. Adele nagyszerű. Annyira őszinte, és komolyan, magasról tesz az egész hírnév dologra. Emlékszem, amikor az Apollóban léptem fel, Angliában, ellopta a burritómat és megkérdezte erős, brit akcentussal, hogy hogy a fenébe kaptam burritót itt?

Milyen érzés benne lenni a popszakmában? Hidd el, sokkal nehezebb, mint ahogy megálmodtam, ahogy elképzeltem, amikor kilenc éves voltam. Azt hiszed, hogy egy dolgot írsz alá, de igazából több ezret a nyakadba varrnak, és nincs visszaút. Ezért van az, hogy az emberek leborotválják a fejüket. Sokkal nagyobb a nyomás, mint bárki gondolná.

Mik a karakterek ebben a véget nem érő szappanoperában? Vannak a gonosztevők, a makulátlan hercegnők, az anyuka és apuka típusok... Mint nyilvános közszereplők, mi csak beskatulyázott bábuk vagyunk. Ki lenne a cuki pofa és ki lenne a rém? Tudod. Taylor Swift a média kedvence, Kanye pedig a szemétkedő. Ez az élet rendje.

A teljes interjú február 17-én jelenik meg az ELLE magazinban.


Katy Perry az ELLE márciusi címlapján | Fotó: Instagram/Katy Perry

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek