Starity

Új előzetest kapott a Mako Mermaids

2015. február 08. 11:11   |   Szerző: Jadecica

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jonathan M. Shiff még 2014 májusában bejelentette, hogy lesz második évad, amiben azonban Lucy Fry és Ivy Latimer nem tűnnek fel, de helyettük két másik hableány és egy újabb sellőfiú is látható lesz majd a képernyőkön.

hirdetés
Új előzetest kapott a Mako Mermaids

A Mako Mermaids első évadát hazánkban a Disney Csatorna sugározta, amíg Ausztráliában a Netflixen volt látható és annak ellenére, hogy a nagyközönséget megosztotta a H2O: Egy vízcsepp elég című sorozaton alapuló produkció, a rendező bejelentette 2014 májusában, hogy érkezik a második évad, aminek az első előzetesét szeptemberben láthattuk.

De a napokban a Netflix közzétett egy újabb trailert és megerősítették azt is, hogy az új szezon 2015. február 13-án debütál, a nagy napot pedig a rajongók már tűkön ülve várják, hiszen új szereplőkkel is megismerkedhetnek.

Mivel Lucy Fry és Ivy Latimer nem igazolták vissza a felkérést, így keresni kellett két új sellőlányt, a készítők választása pedig Isabel Durantra és Allie Bertramra esett. Azonban ezzel még koránt sincs vége a meglepetéseknek, mivel egy új sellőfiú is fel fog tűnni Alex Cubis személyében, valamint Gemma Forsyth is hableánnyá változik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek