Starity

Klippremier: Madonna - Living for Love

2015. február 07. 17:05   |   Szerző: awwparadise

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Le a kalappal Madonna előtt, aki február 6-án kiadta legújabb videoklipjét, amiből nem hagyta ki jól megszokott különleges stílusát.

hirdetés
Klippremier: Madonna - Living for Love

A pop királynője 13. albumát fogja nemsokára kiadni, melynek címe Rebel Heart, és a tegnapi napon megérkezett róla a legelső klip is, ami igazán frappánsa sikerült. A Living for Love című zeneszám videójában nem csak, hogy csodálatosan néz ki az 56 éves énekesnő, de még minotauroszokkal is táncol benne. A kisfilmet Julien Choquart és Camille Hirigoyen rendezte.

Mint ahogy 1994-es videoklipje, a Take a Bow-ban, úgy a Living for Love-ban is egy bikaviadal látható, viszont a legújabban Madonna egy vad és szexi matador szerepét játsza el. Izmos férfiak táncolnak körülötte, ők lennének a minotauruszok, akik íves fekete szarvakat és gyémántokkal díszített maszkokat viselnek.

Az ember a legkegyetlenebb állat. A tragédiákban, a bikaviadalokon és a keresztre feszítésekben lelte legnagyobb élvezetét a Földön, és amikor megalkotta a poklot magának, az volt a saját mennyországa – olvasható a Friedrich Nietzsche-idézet a videoklip legvégén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek