Starity

Douglas Booth szívesen bújna a Szörnyeget bőrébe

2015. február 07. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az angol Glamour magazin egyik újságírója interjút készített Douglas Booth-szal, aki érdekes információkat osztott meg karrierjével kapcsolatban.

hirdetés
Douglas Booth szívesen bújna a Szörnyeget bőrébe

A népszerű brit színészt a a legújabb filmjének a debütálásával, A Jupiter Felemelkedésével kapcsolatban faggatta az angol Glamour magazin egyik közismert riportere, Leanne Bayley. Az interjú során szóba került a Disney egyik népszerű meséjének, a Szépség és a Szörnyetegnek, a filmadoptációja. Az interjú során Douglas rengeteg mindent elárult, így kétség kívű megérdemelte azt a Valentin-napi kártyát, melyet Leannetől kapott ajándékba. 

Nem hiszem, hogy feltétlenül meg kellet volna változnom. Wachowskis egy olyan világot teremtett számomra, amibe tökéletesen beleilletem. Megmutatták nekem az egész forgatókönyvet, az űrhajóimat és az embereket akikkel együtt lóghatok – mesélte lelkesen Dough a forgatásról.

A Mátrix saját gyártású sci-fi filmjében a 22 éves csillagot Mila Kunis, valamint az egykori Magic Mike életre keltője , Channing Tatum mellett láthatjuk. 

Az interjú során Leanne feldobta az új Szépség és a Szörnyeteg filmadoptációjának hírét. A Szépség szerepe már elkelt, hiszen Emma Watson saját közösségi oldalán jelentette be a követőinek, hogy hatalmas örömére övé a szerep, azonban a Szörnyeteg kiléte egyelőre még rejtve van. A színész elég szűkszavúan, de humorosan válaszolt a feltevésre. Igen. Csináljuk! Hívjuk fel Emmát és kérjük meg, hogy adjon szerepet!

Miután Douglas minden kérdésre készségesen válaszolt a Glamour meglepte őt egy Bálint-napi kártyával. Igaz Valentin-napig még várni kell egy teljes a hetet, a színész nagyon hálás volt az ajándékért. Nagyon köszönöm. Valentin-napon általában mindig egyedül maradok. Még soha nem kaptam ilyen kártyák, szóval köszönöm mindenkinek. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek