Starity

Klippremier: Kelly Clarkson - Heartbeat Song

2015. február 07. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelly Clarkson teljes erővel dolgozik az új albumán és a napokban megjelent legújabb kisfilmje is, ami Heartbeat Song című dalához készült.

hirdetés
Klippremier: Kelly Clarkson - Heartbeat Song

Kelly Clarksonnak pár hete jelent meg Heartbeat Song című dala, azonban mostanra a kisfilm is megérkezett hozzá, amit már több, mint félmillióan néztek meg az énekesnő hivatalos VEVO-csatornáján. A klip elején jelen van szívfájdalom, sírás, szakítás, de lényegében arról szól a videó, hogy előbb-utóbb mindenkire rátalál a szerelem.

Kelly a következőket mondta új slágerével kapcsolatba: Amikor felvettük ezt a dalt, olyan érzésem volt, mint amikor az első számomat rögzítettük. A zenémmel sok mondanivalóm van, hiszen a dalaim mindig tükrözik azt, hogy éppen milyennek érzem az életemet. Az új szerzeményemre sokan mondják, hogy olyan lett, mint egy himnusz, ez kedves az emberektől. A Heartbeat Song rajta lesz az új albumon, ami remélem, hogy tetszeni fog a rajongóimnak, hiszen csakis nekik írom ezeket a himnuszokat.

A 32 éves énekesnővel kapcsolatban az is kiderült a napokban, hogy milyen lesz Piece By Piece címet viselő lemezének a borítója, ami idén március elején fog megjelenni, szóval a rajongóinak már csak egy hónapot kell várniuk az új korongra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek