Starity

Gyilkossággal vádolják az egykori Power Rangert

2015. február 07. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Letartóztatták Ricardo Medina Jr-t, mivel állítólag leszúrta lakótársát egy karddal.

hirdetés
Gyilkossággal vádolják az egykori Power Rangert

Egy héttel ezelőtt, január 31-én hurcolták el bilincsbe verve a 37 éves színészt, aki a 2002-es Power Rangers Wild Force-ban a Vörös Ranger bőrébe bújhatott, a Power Rangers Samuraiban pedig Dekernek kölcsönözte hangját - számolt be a hírről a TMZ.

Ricardo ugyanis egy nagy veszekedésbe keveredett lakótársával, Joshua Sutterrel, ám úgy döntött, hogy inkább elvonul a szobájába barátnőjével. Joshua viszont nem hagyta annyiban a dolgot: berontott a szobába és tovább feszegette a húrokat, aminek az lett az eredménye, hogy a színész a hasába döfte kardját.

Az egykori Power Ranger az incidenst követően tárcsázta a 911-et, a kiérkező rendőrök pedig letartóztatták gyilkosság vádjával, ugyanis lakótársát hiába szállították rögtön kórházba, már nem tudták megmenteni. Ricardo jelenleg is börtönben van, ám a hírek szerint egy millió dolláros óvadék ellenében kiengedik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek