Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2015. február 07. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nézzük a hét legjobb celebfotóit olyan sztárokkal, mint Kim Kardashian, Eva Longoria, Justin Bieber, Demi Lovato vagy éppen Madonna!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Jennifer Hudson pihent egyet

Jennifer Hudson, a volt American Idol sztár, kényelmesebb párnát talált, mint ami a kanapén megtalálható. Az énekesnő egyik haverján pihent egyet, turnéjának backstagébén.

*

Bubi frizurát vágatott Kim Kardashian

Megvált hosszú fürtjeitől a valóságshow sztár, Kim Kardashian. Ma rövidre vágattam a hajamat, írta egyszerűen Instagram-profilján. A változás eddig megnyerte az embereket.

*

Madonna csinos kabátban promóciózza új dalát

A Királynő visszatért! Legalábbis ezt hirdeti Madonna új fotója, amiben egy elegáns kabátban pózol. A legendás énekesnő visszatérő klipje február 6-án jelent meg, és sokan máris kultuszos alkotásként emlegetik.

*

Ashley Greene a barátaival lógott

Az Alkonyat széria sztárja, Ashley Greene, élvezi nyugodt hétköznapjait, és egy csinos szőrme kabátban lazult a barátaival Los Angelesben, egy borászatban.

*

Jordin Sparks lilás árnyalatot próbált ki

Jordin Sparks hatalmas MAC rajongó, és természetesen rengeteg árnyalatú rúzst tudhat magáénak a márkától. Legújabb szerzeménye egy levendula színű termék volt, amit lelkesen mutatott be követőinek Instagram-fiókján.

*

Adam Lambert és Tove Lo Hamburgban

A Habits énekesnője meglátogatta jó barátját Németországban, aki a Queen rockbandával turnézik szerte Európában. A két zenész Hamburgban futott össze Csajom és én a hamburgi Queen show után. Köszönöm, hogy eljöttél! - írta Lambert, mire Tove Lo hozzáfűzte, hogy nagyszerű volt aznap este is.

*

Harry Styles az On The Road Again próbáján

Február 6-án startolt a One Direction On The Road Again turnéja Sydney-ben, amire a srácok már hónapok óta lázasan készülnek. A banda hivatalos Instagram-oldala osztott meg Harry-ről egy képet, amin éppen teljes átéléssel próbálta az egyik dalt.

*

Ashley Tisdale megmutatta a cipőgyűjteményét

A High School Musical még mindig népszerű sztárja, Ashley Tisdale, büszkén mutatta be, amire minden nő irigykedhet, a cipőkollekcióját. Tisdale igazán nem panaszkodhat, ha kiöltözésre kerül sor, hiszen van bőven miből válogatnia.

*

Demi Lovato utazás közben selfie-zett

Az énekesnő Los Angelesben lőtt egy gyors selfie-t, amin megmutatta kifogástalan stílusát és sminkjét. Lovato nagyon jól tudja, hogy a vörös rúzs könnyen kölcsönözhet klasszikus megjelenését számunkra, így a filterrel megdobva olyan, mintha egy színésznő lenne a '60-as évekből. Csinos!

*

Elvisszel pózol Miley Cyrus

Az énekesnő legújabb mániája Elvis Presley lett, és ennek hűen most beújított egy, a legenda arcát ábrázoló pólót is. Elvis a pólómon! - írta a botrányhősnő.

*

Cápákkal úszott Rihanna

A Harper's Bazaar legújabb számának címlapjára a barbadosi szépség került, ráadásul nem mindennapi kompozícióban. Az énekesnő cápákkal és halakkal úszkált, a fedőlapon pedig a veszélyes nagyhal szájában pózol.

*

Justin Bieber unokahúgával pózolt

Az én kis édesem - kommentelte a képhez a botránykirály, Justin Bieber. Az énekes rajongói örömére megvált szőke hajától, és visszatért a barnához, ami kétséget kizáróan jobban áll neki.

*

Eva Longoria felkészült Jimmy Kimmelre

A csinos színésznő hamarosan visszatér Jimmy Kimmel műsorába, de addig is lelkesen nézi az adásokat, hogy tudja, mire számíthat interjújában. Eva büszkén posztolta a képet Instagram és Facebook-oldalára, rajongói nagy örömére.

*

Lucy Hale visszatér a forgatáshoz

A Pretty Little Liars színésznője számára véget ért a téli szünet, és vissza kell térnie a munkához, amit nem bán, csak egy dolog miatt szomorkodik: otthon kell hagynia aranyos kiskutyáját. Lucy nehéz szívvel válik meg az ebtől, de biztosak vagyunk abban, hogy nagy örömmel várja majd haza őt a kedvence.

*

Paris Hiltonnak rengeteg sminkre van szüksége

Műmelleket és sminkmennyiséget villantott Paris Hilton legújabb Instagram-fotójában, ami betekintést enged abba, mennyi készülődésre van szüksége az örökösnőnek, ha ki akar mozdulni otthonából. Nem irigyeljük!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek