Starity

Drogfüggőt alakít legújabb filmjében Bella Thorne

2015. február 11. 13:01   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ex-Disney-csillag főszerepet kapott a Perfect High című filmben, ahol egy drogfüggő lányt alakít.

hirdetés
Drogfüggőt alakít legújabb filmjében Bella Thorne
Fotó: Vera Anderson / Getty Images

Bella Thorne az Indul a risza óta folyamatosan kapja a jobbnál jobb ajánlatokat. Legújabb szerepében igazi kihívásra lelt, ugyanis egy drogfüggő lányt kell majd eljátszania a Lifetime drámájában, a Perfect Highban.

A színésznő a főszereplő, Amanda bőrébe bújik, aki egy nagyon sikeres táncosnő. Egy alkalommal a lánynak megsérül a térde, ezért fájdalomcsillapítót kell szednie. Főhősünk - barátaival karöltve - rászokik a gyógyszerre, így a társaság mindent bevet, hogy újabb tablettákhoz jusson. Egyszer azonban Amanda egy pirulának álcázott heroint vásárol meg, mely a drogfüggőséghez vezet, és ezen küzdelmet hivatott bemutatni a tévéfilm.

A filmben Bellán kívül feltűnik a Lopom a sztárom színésze, Israel Broussard, a Nyugi, Charlie! sztárja, Daniela Bobadilla és Zendaya sorozatában, a K.C. Undercoverben és a Tengerparti tinimozi 2-ben szereplő Ross Butler is, akik Amanda barátait alakítják.

Az alkotás pontos megjelenéséről még nincs információ, viszont az biztos, hogy még idén debütálni fog. Az amerikai híresség hivatalos Facebook-oldalán keresztül már közzétett néhány promóciós fotót, mely arra utal, hogy egy igazán mozgalmas filmnek nézünk elébe.


Fotók: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek