Starity

Ryan Gosling is esélyes a Szörnyeteg szerepére

2015. február 08. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Arról keringenek pletykák, hogy a 34 éves színésznek is felajánlották az új Disney-adaptáció egyik főszerepét.

hirdetés
Ryan Gosling is esélyes a Szörnyeteg szerepére
Fotó: AP

A legújabb pletykák szerint a új disney-s filmadaptáció, A szépség és a szörnyeteg rendezője, Bill Condon, felajánlotta a Szörnyeteg szerepét Ryan Goslingnak is. Ha igaz a hír, akkor a színész kollégájának Douglas Boothnak is fel kell kötnie a gatyáját, hiszen a napokban azt nyilatkozta a Glamournak, hogy ő is szívesen bújna bele a fenevad bőrébe.

Nem tudjuk, hogy Ryan elfogadta-e a szerepet, de a 34 éves színész tökéletes választás lenne, hiszen szerethető figura, valamint a filmben egy énekes jelenet is található, és Ryannek nagyon jó hangja van. Szemmel tartjuk őt - írta az angol Glamour.

Kérdéses, hogy egyáltalán felkérték-e Ryant a szerepre, és ha igen, akkor elfogadja-e a szerepet, azt viszont már hivatalosan is megerősítették, hogy Belle karakterét a Harry Potter-széria egykori boszorkánya, Emma Watson fogja alakítani, viszont a többi szereplő kilétét még homály fedi.

Goslingnak nem sok ideje van elmélkedni a szerep elfogadásán, ugyanis saját filmjének, a Lost Rivernek az utómunkálatain kell dolgoznia, melynek a napokban jelent meg az előzetese. Az alkotás premierjének pontos időpontját még nem tudni, viszont az már biztos, hogy még idén megjelenik a brit és magyar mozikban is egyaránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek