Starity

Harry Styles magára varratta Nadnie Leopold monogramját?

2015. február 09. 19:07   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Daily Star információi szerint a One Direction énekese magára tetováltatta állítólagos barátnője nevének kezdőbetűit.

hirdetés
Harry Styles magára varratta Nadnie Leopold monogramját?

Világszerte hatalmas sajtószenzáció lett a tehetséges brit énekes, Harry Styles és a VS-angyal, Nadnine Leopold vélt románca. Bennfentesek szerint ráadásul ez a pletyka nem is alaptalan, ugyanis a One Direction oszlopos tagja teljesen belehabarodott a szőke lányba, sőt – minden szabad percét csak neki akarja szentelni.

Az állítólagos párocska még januárban látogatott el egy tetoválóművészhez az angyalok városában, ahonnét Styles két új tetkóval távozott. Egy megnevezetlen forrás a Daily Star számára azt nyilatkozta, hogy az énekes nem mást, mint Nadine Leopold vezeték- és keresztnevének kezdőbetűit, valamint saját monogramját varratta testére. 

Amikor Harry Los Angelesben járt, Nadine-nel elindultak egy tetkószalonba, de végül az sült ki belőle, hogy a művész tette tiszteletét az ő házában. Szinte titoktartási szerződést kellett aláírnia mindenkinek, így az, hogy mit takarnak a betűk, még homályosak voltak. Aztán lehullott a lepel: a 'HS' egyértelműen az ő monogramja, a másik tetoválás pedig, amely az 'NL' betűkből áll, nagy valószínűséggel Nadnine Leopoldé - mondta egy forrás.


Az énekes karját fedő tetoválások – Fotó: Unreality TV

Az már biztos, hogy az énekes gyűjteménye két új motívummal gyarapodott, de az még kérdéses, hogy valóban a modell neve került-e ki a művész tűje alól, ugyanis egyesek szerint merész - egyenesen őrült - ötlet lenne, hiszen még az sem biztos, hogy a két fiatal tényleg egy párt alkot-e. S ha valóban dúl a szerelem, akkor is csak pár hónapja – a tetkó pedig, mint azt tudjuk, egy életre szól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek