Starity

Lehull a lepel: így fest majd David Suchet nőként!

2015. február 09. 12:12   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Suchet kicsit szokatlan szerepben tűnik fel hamarosan a világot jelentő deszkákon, ezúttal ugyanis női bőrbe bújik!

hirdetés
Lehull a lepel: így fest majd David Suchet nőként!

David Suchet tavaly ősszel fejezte be nemzetközi színházi turnéját a The Last Confession című drámával, mely során nem csak az Egyesült Államokba, de Ausztráliába is eljutott. Legújabb feladata Oscar Wilde egyik kifejezetten népszerű komédiájában vár rá, méghozzá a Bunbury, avagy jó ha Szilárd az ember című darabban, ahol nem mást, mint egy igazi sznob dámát, Lady Bracknellt kelti majd életre.

A különös cast régóta ismeretes, hiszen maga a színész is lelkesen beszélt új szerepéről már tavaly tavasszal hivatalos Twitter-profilján. Azonban a rendkívül távoli homályos premieren, illetve a Suchet által megnevezett és megformálandó karakteren kívül más információ nem igazán állt rendelkezésre.

Ma már azonban tudni véljük, hogy a hivatalos bemutatóra először az angliai Royal Theatre Bath-ban kerül majd sor idén június folyamán, később pedig néhány bath-i előadást követően a produkció a fővárosba, Londonba utazik, ahol a West Enden, egészen pontosan a Vaudeville Theatre falai között játsszák majd.

Arról, hogyan is néz majd ki pontosan Lady Bracknell, azaz David Suchet 2015 nyarán a világot jelentő deszkákon, nemrég végre lehullott a lepel. Hugo Glendinning remek fotográfiája alapján láthatjuk, hogy a sokoldalú színészen nagy valószínűség szerint ez a különleges szerep sem fog ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek