Starity

Megérkezett a Magic Mike XXL első előzetese

2015. február 10. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a Channing Tatum főszereplésével készült film második részének legelső trailere.

hirdetés
Megérkezett a Magic Mike XXL első előzetese
Fotó: Warner Bros.

Tavaly szeptemberben kezdték el forgatni a 2012 nyarán debütált, Magic Mike címet viselő alkotás folytatását, melynek főszerepében természetesen ezúttal is  Channing Tatum lesz látható, aki nem mellesleg a forgatókönyv írásából is kivette részét Reid Carolin nagy örömére.

A történet három évvel azután folytatódik, hogy Mike (Tatum) a háta mögött hagyta a sztripper-világot, ám még egy utolsó alkalommal összefognak a srácokkal és színpadra állnak, hogy feltüzeljék a gyengébbik nemet.

A rendezői székben Gregory Jacobs váltotta Steven Soderberghöt, a címszereplő életrekeltője mellett pedig szerepet kapott még a filmben többek között Amber Heard, Matt Bomer, Joe Manganiello, Elizabeth Banks, Jada Pinkett Smith, Andie MacDowell, Kevin Nash, Adam Rodriguez, Stephen Boss és Crystal Hunt is.

Az Egyesült Államokban július 1-jén mutatják majd be a második részt, ezt követően pedig megérkezik például Ausztráliába, Oroszországba, Ukrajnába, Romániába, Németországba, Ausztriába, Svédországba, az Egyesült Királyságba, Franciaországba, Belgiumba és Olaszországba is, ám a magyar premierről egyelőre nincs információnk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek