Starity

Taylor Swift és Kanye West elásta a csatabárdot

2015. február 10. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Grammy-díjátadón Taylor és Kanye úgy bizalmaskodtak egymással, akárcsak a legjobb barátok, ezzel is bizonyítva: kibékültek egymással.

hirdetés
Taylor Swift és Kanye West elásta a csatabárdot

A napokban zajlott le a 2015-ös Grammy-díjátadó Los Angelesben, melyen a fiatal county-énekesnő,  Taylor Swift, valamint Kanye West is jelen volt, mi több: úgy tűnt, a két sztár nagyon jól kijön egymással. Találkozásukkor bizalmas kézfogással köszöntek és láthatóan fesztelenül viselkedtek a másik társaságában, feltűnően jól érezték magukat. 

Az eseményen készült képek tanúbizonysága alapján úgy tűnik, mostanra már minden ellenszenv eltűnt a két sztár közül, hiszen még 2009-ben Kanye nemtetszését fejezte ki aziránt, hogy Swift nyerte a legjobb videónak járó díjat.

Taylor, én tényleg nagyon örülök neked, és segítek abban, hogy befejezd azt, amit csinálsz. Számomra azonban mindenidők legjobb videóját Beyoncé készítette – nyilatkozta Kanye az öt évvel ezelőtti Video Music Awardson.

Szerencsére mindennek már hat éve, és tisztán látható, hogy a két híresség továbblépett, így ismét baráti viszonyt ápolnak egymással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek