Starity

Visszatért a Florence and the Machine

2015. február 11. 13:01   |   Szerző: JBT1

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az indie zenekar megosztott egy videót hivatalos Facebook-oldalán, ami feltételezhetően az első megjelenő klip beharangozója.

hirdetés
Visszatért a Florence and the Machine

A formáció első albumát még 2009. júliusában adta ki, Lungs elnevezéssel. Az aranytorkú, drámai-mezzo énekesnő azonnal elnyerte a kritikusok kitüntető figyelmét, így a debütáló lemezből már egy hónappal a megjelenést követően több mint 100.000 másolat kelt el. Az Egyesült Királyságban listavezető lett, míg Írországban az előkelő második helyet érte el a korong a listákon. A soron következő lemezük is hasonló sikereket ért el, bár ennek hangzása jóval sötétebb lett az előzőnél.

Ugyan régóta olvashattunk pletykákat az új CD-vel kapcsolatban, ám most már biztosak lehetünk abban, hogy hamarosan piacra dobják. Florence tavaly vallotta be az NME magazinnak, hogy tényleg dolgozik az új albumán, amelynek hangulata sokkal vidámabb lesz, mint az előzőeknek, ráadásul ebben az új projektben egy nagyzenekart is hallhatunk majd.

Az együttes hivatalos Facebook-oldaláról az is kiderült, hogy az első kiadott kislemez címe What Kind of Man lesz, melynek klipjét nemrég forgatták le Mexikóban, sőt, még a kisfilm néhány képkockáját is kiposztolták. A tegnapi napon arra is fény derült, hogy a harmadik album csütörtökön lesz hallható először, méghozzá a BBC Radio 1-on. Érdekesség, hogy a zenekar augusztusban hazánkba is ellátogat: a Sziget fesztivál színpadán lehet majd őket látni és hallani.

Fotók: Facebook

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek