Starity

Alex Gaskarth összetűzésbe keveredett Chris Brownnal

2015. február 10. 20:08   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 8-án, vasárnap került megrendezésre az 57. Grammy-gála, amelyen Barack Obama elnök videófelvételen keresztül tartott beszédet az új kampányáról, mely az It's On Us, azaz Rajtunk múlik névre hallgat, és az erőszakra hívja fel a figyelmet.

hirdetés
Alex Gaskarth összetűzésbe keveredett Chris Brownnal

Az All Time Low frontembere, Alex Gaskarth a videó után a Twitteren osztotta meg követőivel, mennyire nem tetszik neki, hogy Chris Brown is részt vesz a díjátadón, akiről köztudott, hogy 2009-ben egy vita következtében megütötte akkori barátnőjét, Rihannát. 

Hű. Hihetetlen. Talán #RajtunkMúlik, hogy ne hívjunk meg olyan embereket, mint @chrisbrown a kiba***tt Grammyre. Tévedek? A megbocsátás híve vagyok, de ez nekem kicsit sok... – tweetelte Alex, Chris pedig hamar válaszolt is a megjegyzésre, melyet nem sokkal később eltávolított. @AlexAllTimeLow nagyon tökéletesnek látszol, haver... Hogyan kaphatok VIP-jegyeket a mennyország kapujához tesó... Úgy tűnik, neked van.

Azonban mielőtt eltávolításra került volna, Gaskarth még válaszolt a megjegyzésre: @chrisbrown Most épp nem aggódom a mennyország kapui miatt, ember. Inkább a jelen miatt... És a kettős mérce miatt. És az üzenetek miatt, amiket küldünk.

Brown ez utóbbi üzenetet már nem méltatta válaszra, és Alex is hamar ejtette a témát, melyet a következő sorral zárt le: Nem kéne senkit célba venni. Talán szükségtelen? Vagy esetleg ki kellett mondani. Akárhogy is van, jó éjt! Legyünk jók egymáshoz! - Bill & Ted

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek