Starity

Megan Nicole feldolgozta Taylor Swift Style-ját

2015. február 11. 11:11   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zeneipar feltörekvő üdvöskéje nemrég töltötte fel hivatalos YouTube-csatornájára új feldolgozását. Ezúttal Taylor Swift Style című slágerét választotta.

hirdetés
Megan Nicole feldolgozta Taylor Swift Style-ját
Fotó: Instagram/megannicolemusic

Alig egy hete került fel a legnagyobb videómegosztóra Megan Nicole októberben megjelent EP-jének legújabb slágergyanús szerzeménye, a Courageous, de az énekesnő már a dalhoz tartozó klipen dolgozik. Mindez azonban nem gátolja meg abban a tevékenységben, hogy időt fordítson egy-egy új feldolgozásra is. Ezúttal Taylor Swift rajongóinak kedveskedett, mivel a popcsillag legújabb, 1989 című albumáról választott egy számot, méghozzá nem is akármelyiket: a Style-t.

A szám körül meglehetősen izzik a levegő mostanában: eleve rengeteg különböző érzelmet és gondolatot vált ki az emberekből, mivel a Style nem éppen diszkrét módon dolgozza fel az énekesnő és a One Direction egyik tagjának, Harry Stylesnak kapcsolatát, emellett azt is rebesgetik, ez lesz majd az album harmadik kislemezes dala, amelyhez videoklip készül.

Igen, ha az ember egy sikeres és már befutott dal feldolgozását akarja elkészíteni, akkor a Style semmiképp sem lehet rossz választás. Ráadásul úgy tudni, hogy ez a szám Megan legnagyobb kedvencei között van a 1989-ról, ami egyértelművé teszi, miért is pont ebből a szerzeményből készült most cover. Miss Nicole ezen feldolgozás erejéig Eppic közreműködését kérte, aki eleget tett a meghívásnak és egy rövidke rap-betét erejéig maga is feltűnik a produkcióban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek