Starity

Péntek 13-án jön Taylor Swift új klipje

2015. február 12. 13:01   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A popcsillag ígérete hamarosan valóra válik, ugyanis holnap érkezik a Style-hoz készült hivatalos videoklip.

hirdetés
Péntek 13-án jön Taylor Swift új klipje

A hétvégén, február 08-án zalott le az 57. Grammy gála, ahonnan az énekesnő ezúttal sajnos üres kézzel távozott, bár a nyáron megjelent Shake It Off című szerzeménye több kategóriában is jelölt volt. De Taylor nem kesergett sokáig, inkább újra belevetette magát 1989 névre keresztelt albumának további népszerűsítésébe, és az utóbbi napokban két sejtelmes és rövid részletet is megosztott velünk következő klipjéből.

Mióta hallhattuk a korong megannyi dalát nem titok, hogy közülük nem egy az énekesnő egykori szerelméről, Harry Styles-ról szól majd. Bár sok ember – köztük minden bizonnyal az exek is – unják már Taylor dalokon keresztüli üzengetését volt fiúinak, az énekesnő még mindig nem, sőt, elárulta, hogy ezúttal 4 dalt is szánt a One Direction frontemberének. Ezek pedig az Out Of The Woods, az I Wish You Would, az All You Had To Do Was Stay és – dobpergés – a Style is róla szól.

Ez utóbbi szerzeményt nagy felháborodás övezte, ugyanis a cím már önmagában mindent elárul, ráadásul az énekesnő még sosem írt számot ilyen nyíltan egy emberre vonatkozóan. Ugyanakkor semmilyen rossz vélemény vagy kritika nem tántorította őt el attól a szándékától, hogy ez legyen a soron következő kislemeze. Elég sokat vártunk a megjelenésre, így hát Swift kisasszony a napokban bejelentette: még ezen a héten megjelenik a videó. Ráadásul nem is akármikor! Péntek 13-án. Nos, egy dolog az, hogy a többség hogyan áll ehhez a naphoz, Taylor viszont egyértelműen visszájára fordítva használja a sokaknak babonára okot adó napot, hiszen már régebben is beszélt arról egy interjúban, hogy a 13 a szerencseszáma.

13-án születtem, és egy péntek 13-ai napon töltöttem be a tizenhármat. Az első dalom intrója 13 másodperces, egy lemezem pedig 13 hét után jutott el az aranyminősítésig. Akármikor díjat nyertem, mindig vagy a 13. székben vagy a 13. sorban, vagy 13. szekcióban, vagy az M sorban ültem, ami az abc 13. betűje. Akárhányszor tűnik fel ez a szám az életemben, csak szerencsét hoz - nyilatkozta korábban az MTV-nek. Reméljük, hogy a 13-ai megjelenés is sok örömöt hoz majd mind a rajongóknak, mind pedig neki, s mindezek mellett kívánunk kirobbanó sikert a Style-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek