Starity

Megszületett Britt Nicole második gyermeke

2015. február 12. 18:06   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő immáron kétgyermekes anyuka, ugyanis a napokban látta meg a napvilágot második csemetéje, aki ezúttal kisfiú lett.

hirdetés
Megszületett Britt Nicole második gyermeke

Britt Nicole még hónapokkal ezelőtt mutatatta meg azt a képet, melyen ismét nagy hassal és óriási mosollyal volt látható. Ekkor tudatosult a rajongókban, hogy az énekesnő második gyermekével várandós.

A napokban pedig világra is hozta a kis csöppséget, aki kisfiú lett, és az Adin Jerusalem Crosby nevet kapta. Így a két év körüli Ella most már egy kistesóval is megoszthatja az életét. A kis család nagyon boldog, melyet az alábbi két kép is mutat:

Még alig kezdődött el a 2015-ös év, máris több híresség is anya lett: például a tehetséges Shakira, akinek szintén a második gyermeke született meg vagy a számos sorozatból és filmből is ismert Summer Glau, illetve a gyönyörű román énekesnő Antonia, aki kisfiúnak adott életet. Valamint olyanok is akadnak, akik még csak mostanában válnak majd anyává: a country-csillag Carrie Underwood és a cseh származású Dominika Mirgová.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek