Starity

Megjelent Cody Simpson legújabb klipje

2015. február 12. 18:06   |   Szerző: MissAjsa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlthéten jelent meg Cody visszatérő dala, a Flower és kedd este már fel is került a videoklipje a legnagyobb videómegosztó portálra.

hirdetés
Megjelent Cody Simpson legújabb klipje
Fotó: Getty Images

Cody tavaly tavasszal jelentkezett utoljára videoklippel, és azóta csak egy cover videót láthattunk tőle hivatalos YouTube-csatornáján, ami Mr. Probz Waves című dala volt. Azóta a legújabb albumán dolgozik, amiről már megtudhattuk, hogy a Free nevet kapja és még nyár előtt tervezik kiadni.

Az énekes egy új hangzást próbált ki, mégpedig az indie-t, ami mint kiderült, igazán megtetszett neki, és úgy érezte, illik is hozzá, így egy egész lemezt szentelt eme műfaj dalainak. Ahogy korábban is írtuk, az utóbbi időben közeli barátságot kötött Miley Cyrusszal, aki a Flower és az album többi számának megírásában is segédkezett.

A kisfilmben Cody párja, a modell Gigi Hadid is szerepet kapott, ahogy az énekes előző klipjében, a Surfboardban is. A videó igazán hangulatosra sikeredett, a 18 éves előadó az elején csak egyedül gitározza a dalt, majd egy együttessel is előadja azt. Szerencséjére a rajongók imádják az új stílusát és a klipért is odavannak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek