Starity

Világsztárok hada a VOLT fesztiválon

2015. február 12. 19:07   |   Szerző: Phannie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén júliusban ismét megnyitja kapuit a Volt fesztivál. A megszokott előadók névsora mellett most Slash és a zenekara is színesíti majd a programlistát.

hirdetés
Világsztárok hada a VOLT fesztiválon
Fotó: Hardforce

Február 12-én a Volt Fesztivál aktivistái egy-egy plakátot ragasztottak ki Magyarország nagyobb városaiban. A hirdetőtáblákról hét világsztár köszön vissza, akik  már biztosan  ott lesznek az idei rendezvényen.

A kezdetek óta fontosnak tartjuk, hogy a VOLT Fesztivál programkínálata a lehető legszínesebb legyen – emelte ki Fülöp Zoltán fesztiváligazgató. Ezt bizonyítja a most nyilvánosságot kapott sztársor is, hisz’ a bejelentett nevek kivétel nélkül más-más műfajt képviselő világsztárok. Valóban igazán eklektikus a kínálat, amelyben évek óta a világ legelsői között jegyzett DJ, rocklegenda és a sikerlisták aktuális kedvencei is szerepelnek – tette hozzá a szervező.

Néhány éve a Budapest Sportarénában láthattuk, manapság pedig a leghíresebb fesztiválok küzdőtereit tölti meg Slash a Guns N' Roses által világhírűvé vált zenész. Gitárszólói és dalszövegei örökké beleégtek a világ rockzenei eszköztárába.

Tavaly jelent meg szólólemeze, amit Myles Kennedyvel és az őt kísérő zenekarral, a The Conspiratorsszal rögzített. Velük érkezik július 1-jén a Telekom VOLT fesztivál nagyszínpadára, ahol várhatóan felcsendülnek majd új, saját dalai mellett a mára már kultikussá vált régi Guns N' Roses dalok is.

Slash mellett biztos hogy fellép idén a világ leghíresebb DJ-je  David Guetta, az elektronikus záró showt idén  Fatboy Slim prezentálja valamint itt lesz még a Bastille, a Wilkinson, az Ignite  és a Nouvelle Vauge is. Ez csak pár név a folyamatosan bővülő fellépők listájából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek