Starity

Elkészült Christian Grey tortahasonmása

2015. február 18. 12:12   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy angol cukrászda elkészítette A szürke ötven árnyalata szereplőjének tortahasonmását.

hirdetés
Elkészült Christian Grey tortahasonmása

Az angol Rosie Cake Diva nevű cukrászda dolgozóit megihlette A szürke ötven árnyalata, ezért úgy döntöttek, hogy megalkotják mindenki kedvenc rosszfiújának, Christian Greynek az életnagyságú mását, torta formájában. Elképzelésüket meg is valósították, mitöbb nem is egy, hanem két tortát is szenteltek a karakternek, melyeket egy manchesteri süteménykiállításra készítettek.

Az életnagyságú sütik fotói bejárták az internetet, de a rajongók csalódottan nyugtázták, hogy az édesség arca nem hasonlít Jamie Dornanére. A cukrászok vezetője, Rose Dummer az alábbi választ adta az elégedetlenkedőknek: „A csapatom egyik tagja, Annabel készítette a torta fejét, de tévedés, hogy arra törekedett volna, hogy Jamie Dornan hasonmása legyen az édesség. Az ő múzsája a könyvek Christianja volt, akinek vöröses haja és karakteresebb arca van, mint a film főszereplőjéé.”

Az egyik tortán a félmeztelenül, míg a másikon a híres szürke zakójában, nyakkendővel felszerelkezve láthatjuk Greyt. A hatalmas ételek elkészítéséhez fejenként 340 tojás, 25 kilogramm liszt, és 200 kg cukorkrém volt szükséges.

Fotók: Rex USA

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek