Starity

Klippremier: Amber - Shake That Brass

2015. február 13. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai nap folyamán adta ki az f(x) névre keresztelt dél-koreai lánycsapat rappere, Amber Liu első egyéni videoklipjét.

hirdetés
Klippremier: Amber - Shake That Brass

Két hónappal ezelőtt jelentette be a dél-koreai SM Entertainment, hogy még ebben a hónapban szólóénekesként is bemutatkozik az f(x) tehetséges rappere, Amber Liu. Hivatalosan 2015. február 16-án kerül a boltok polcaira Amber első mini-albuma, mely a 'Beautiful' névre hallgat. Azonban már február 13-tól megtekinthető a világhálón a friss kisfilm. Egyéb érdekesség, hogy kislemez slágereinek nagy részét maga az énekesnő írta.

A szokásokhoz híven az album mellé egy videoklip is készült, mely a tegnapi naptól tekinthető meg a sztár hivatalos YouTube-oldalán. A számot a 'Shake That Brass' címre keresztelték el, valamint a forgatásokon a Girl's Generation, más néven az Snsd csodaszép énekesnője, Kim Tae Yeon is közreműködött. A koncepció egy városi hangulatképet ábrázol. A hangszerelésben főként a rézfúvósok kaptak jelentős szerepet, melyek azt az üzenetet kívánják sugározni, hogy mindenki felejtse el a gondjait és élvezze a pillanatot. Ez a mondanivaló klipben is sokszor ismétlődik, hiszen összeségében elmondhatjuk, hogy egy kifejezetten humoros és fülbemásszó dal született.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek