Starity

Enrique Iglesias és Pitbull marionett bábuvá változott

2015. február 13. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap folyamán napvilágott látott Enrique Iglesias és Pitbull új közös dalának, a Let Me Be Your Lovernek videoklipje.

hirdetés
Enrique Iglesias és Pitbull marionett bábuvá változott

Enrique Iglesias és Pitbull igazán vicces videoklipet jelentetett meg néhány órával ezelőtt: a két híresség a Let Me Be Your Lover című dal kisfilmjében marionett bábuként indul csajozni. A csinos lányokban és humorban bővelkedő videóban természetesen maga a két sztár is megjelenik, de a legnagyobb szerepet a róluk mintázott figurák kapták, akik még a vörös szőnyegen is magukra tudják vonni a figyelmet.

A klipet még tavaly ősszel forgatta Enrique és Pitbull, a megjelenésre így hónapokat kellett várnunk. Az eredmény azonban magáért beszél: azt kell mondanunk, hogy erre a projektre bizony megérte várni, hiszen egy végtelenül szórakoztató és szerethető filmecskét hoztak össze.

Maga a dal egyébként a spanyol sztár Sex+Love című stúdióalbumának egyik száma, úgyhogy nem egy teljesen új szerzeményről van szó. Már csak azért sem, mivel ez a lemez még tavaly márciusban jelent meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek