Starity

Klippremier: Dragonforce - Three Hammers

2015. február 13. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan megjelenik a zenekar legújabb DVD-je, melynek beharangozója a Three Hammers című élőfelvételes kisfilm.

hirdetés
Klippremier: Dragonforce - Three Hammers

Tavaly augusztusban debütált a zenekar legújabb korongja, amely a Maximum Overload nevet viseli. A lemez beharangozója a The Game című dal volt, illetve a hozzá készült kisfilm. Ezután a Defenders című szám demó verzióját ismerhettük meg - majd később a dal hivatalos változatát is közzétette YouTube-csatornáján a Marc Hudson által vezetett együttes. A hat tagú formáció idén januárban a holland Epica társaságában a magyar közönségnek is bemutatta új lemezét, amely már a megjelenése óta rendkívül jó visszajelzésekkel büszkélkedik.

A britek a tegnapi nap folyamán osztották meg a Three Hammers című dalhoz készült klipet, amit a tokiói Saitama Super Arénában rögzítettek, és amelynek felvétele a tavalyi Loud Park Fesztivál keretein belül zajlott, ahol hatalmas tömeg tombolt a zenekar előadására.

Ezzel egyidőben azt is megtudtuk, hogy a banda hamarosan egy DVD-t is piacra dob, mely a The Line Of Fire címet viseli majd, s külön jó hír, hogy az anyag teljes tartalmát megtekinthetjük a Dragonforce hivatalos Facebook-oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek