Starity

Klippremier: Taylor Swift – Style

2015. február 13. 15:03   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma tették közzé az énekesnő legújabb klipjét, mely Style című szerzeményéhez készült.

hirdetés
Klippremier: Taylor Swift – Style

Taylor Swift szerdán jelentette be, hogy legújabb videoklipjét péntek 13-án láthatják először rajongói a Good Morning America című műsor közreműködésével, az elmúlt két napban pedig apró részleteket osztott meg a közösségi oldalakon a Style című dal kisfilmjéből. Szokás szerint a premier nem ment zökkenőmentesen, a négy perces klip ma reggel kiszivárgott a világhálóra, lehetőséget adva ezzel a kíváncsi fanoknak, hogy idő előtt megtekintsék az énekesnő új alkotását. 

Az új videó a korábbiaktól eltérően főleg egy művésziesebb hangulatot épít fel, a rövid tengerpartos jelenetek mellett Taylor egy egyszerű fehér ruhában táncol projektorral kivetített képek között, valamint elmaradhatatlan „kellékként” egy férfi modellt is láthatunk klipbeli szerelmeként.

A szemfülesek természetesen észrevették az utalásokat Harry Styles felé, aki ezt a dalt ihlette, így például 0:14-nél az énekes nyakláncát szúrták ki, amit akkor adott Taylornak, amikor még együtt voltak.

A klip megjelenése mellett az énekesnőnek más oka is van az ünneplésre, hiszen legújabb albuma, a 1989 hivatalosan is a legsikeresebb korong, amit kiadott kezei közül. A Billboard zenei listájának első helyét immáron 11. hete birtokolja, továbbá az eladásokat tekintve mindössze három és fél hónap alatt túlszárnyalta 2012-ben megjelent Red című lemezét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek