Starity

Kim Soo Hyun viaszszobrot kap

2015. február 14. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dél-koreai színész hatalmas megtiszteltetésben részesül, ugyanis hamarosan viaszszobrot állítanak róla Madame Tussauds hongkongi múzeumában.

hirdetés
Kim Soo Hyun viaszszobrot kap

Február 12-én, a Madame Tussauds Hong Kong hivatalos Weibo-oldalára kikerült több kép is, amelyeken jól látszik, ahogy leveszik Kim Soo Hyun méreteit viaszmásához. A fotókon a színész boldogan pózol, nyilván izgatott, hogy hamarosan saját magáról mintázott szobrot kap, amivel rajongói bármikor fényképezkedhetnek, persze csak ha kifizetik a múzeum belépőjét.

A koreai csillag, Kim Soo Hyun helyet kap Madame Tussauds hongkongi múzeumában. Mostantól a közelben lesz és bárki meglátogathatja itt - jelentette ki a múzeum a közleményében.

A dél-koreai színész jelenleg a Hallyu hullám élvonalába tartozik és az, hogy nemsokára viaszszobrot is kap, ismételten bizonyítja hatalmas népszerűségét. A hongkongi múzeumban már többek között olyan nagy nevek viaszmásai kaptak helyet, mint Jackie Chan, David Beckham vagy épp a Beatles együttes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek