Starity

Kanye West megváltja a divatvilágot

2015. február 14. 16:04   |   Szerző: botond96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A New York-i divathéten debütált Kanye West és az Adidas Originals közös, Yeezy névre keresztelt kollekciója.

hirdetés
Kanye West megváltja a divatvilágot
Fotó: Theo Wargo/Getty Images

Kanye West tervezői munkássága nem újkeletű, hiszen tervezett már a Louis Vuitton számára is jó pár évvel ezelőtt. Visszatérése a divatvilágba igazán drámaira sikerült: a szakadt felsőkben és lecsupaszított, testszínű, tapadós kezeslábasokban szoborként álló modellek leginkább egy apokalipszis utáni életet elevenítenek meg, mint egy új generáció. Természetesen ezen új világ vezetője nem más, mint Mr. West.

Mellesleg nem is Kanye Westről beszélnénk, ha az egész show-t nem magának akarná, ugyanis a kollekcióval együtt jelent meg új dala, a Wolves is. Az új szerzeményben közreműködik Sia és Vic Mensa is, valamint ez a rapper idén megjelenő, hetedik stúdióalbumának előfutára és már meghallgatható az Adidas Originals hivatalos YouTube-csatornáján is, ahol megnézhető a teljes kollekció is.

A bemutatón és az exkluzív dalpremieren természetesen részt vett Kanye felesége, Kim Kardashian is aki jó feleséghez híven az új kollekcióban izgulta végig férje nagy estéjét. Kim mellett az elsősorban foglalt helyett többek között Beyoncé és Jay-Z, sőt még Anna Wintour is kíváncsi volt a Yeezy-re.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek