Starity

Megjelent a Crimson Peak legelső előzetese

2015. február 14. 13:01   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi napon jelent meg - két hónapos csúszással - Guillermo del Toro új horrorfilmjének legelső előzetese, melynek főszerepében Tom Hiddleston látható.

hirdetés
Megjelent a Crimson Peak legelső előzetese

Legelőször áprilisban cikkeztünk arról, hogy a brit színész, Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Mia Wasikowsa és Charlie Hunnam elkezdték forgatni közös horrorfilmjüket. Akkor a rajongók rengeteg képet láthattak kedvenceikről, ahogy a forgatásról jöttek vagy éppen arra mennek a 19. századi jelmezükben.

Szerencsére nem is kellett olyan sokat várni arra, hogy megjelenjenek a legelső hivatalos képek, hiszen még tavaly decemberben a Total Film magazin rántotta le a leplet a fotókról, amelyeken Tom, Mia és Jessica látható a gótikus stílusú házban.

A film legelső előzetese még tavaly decemberre volt kiírva, viszont két hónapos csúszással, február 13-án végre hivatalosan is megjelent. A trailerben láthatjuk, ahogy Sir Thomas Sharpe (Tom) és Edith Cushing (Mia) megismerkednek, majd végül a családi házukba költöznek, ahol egy szellem kísérti az ott lakókat, és azt is, hogy Edith az előzetes végére már inkább menekülni akar a házból, ami vélhetőleg a végzete lesz.

A film Amerikában 2015. október 16-án fog a mozik vásznaira kerülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek