Starity

Klippremier: Ruth Lorenzo – Renuncio

2015. február 14. 09:09   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol énekesnő ígéretéhez híven tegnap este tette közzé legfrissebb munkáját – a Renuncióhoz tartozó kisfilmet –, melyet Valentin-napi ajándéknak szán.

hirdetés
Klippremier: Ruth Lorenzo – Renuncio

Ruth Lorenzo – akit a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon ismerhetett meg a közönség – nem tétlenkedett első stúdióalbumának befejezése óta, ugyanis a korong debütálása előtt néhány nappal kiadta második kislemezes dalának videoklipjét, valamint az év elején bejelentette: február közepén tárja közönsége elé a Planeta Azul harmadik single-jéhez, a Renuncio című dalhoz készült videóját.

A szerzemény kétféle stílusban hallható az énekesnő nagylemezén, mivel az akusztikus verziója is helyet foglal az alkotások között – Ruth csak egy zongorán kíséri magát a felvételen. A Renuncio kisfilmje tegnap este látott napvilágot, melyben két kisgyerek köré épül a történet. Mint kiderült, az énekesnő gyerekkori emlékeire gondol vissza autózás közben.

Ruth egyébként Valentin-nap alkalmából időzítette így a videoklip megjelenésének időpontját, ugyanis ajándéknak szánja az alkotást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek