Starity

Deryck Whibley-vel erősít a 5 Seconds Of Summer

2015. február 14. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 5 Seconds Of Summer tegnap tudósította követőit arról, miszerint a Sum 41 éléről ismert Deryck Whibley segíti munkájukat az új lemezük írásánál.

hirdetés
Deryck Whibley-vel erősít a 5 Seconds Of Summer

A korábban súlyos alkoholproblémákkal küzdő Sum 41 frontember köszöni szépen remekül van, mi több: jelenleg is zenekara legújabb szerzeményein dolgozik, mindemelett pedig a 2011-ben alakult ausztrál pop-punk zenekar, a 5 Seconds Of Summer munkáját segíti.

A 5SOS debütáló korongja egyébként tavaly jelent meg a Capitol Records gondozásában, ám a srácok máris az új anyagaikon dolgoznak, és megtiszteltetésnek érzik, hogy éppen Deryck segít az új lemezük írásánál, ami azért is fontos számukra, mivel olyan csapatok zenéjén nőttek fel, mint a Sum 41, a Blink-182, a Green Day, a McFly vagy épp a Busted.

Megírtam a két kedvenc dalomat ma. A lehetőség pedig, hogy olyasvalakivel tehettem ezt meg, aki a számomra legkedvesebb zenekar, a Sum 41 tagja, az valami elképesztő - írta a Facebookon Michael Clifford gitáros.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek