Starity

Az Il Volo képviseli Olaszországot az Eurovízión

2015. február 15. 17:05   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Il Volo poptriót érte a megtiszteltetés, hogy az osztrák fővárosban, Bécsben képviselhetik hazájukat, Olaszországot a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon.

hirdetés
Az Il Volo képviseli Olaszországot az Eurovízión

A 65. Sanremói Dalfesztivál első helyezettje az Il Volo együttes lett, mely 2009-ben alakult meg, miután véget ért a Ti lascio una canzone nevű tehetségkutató műsor, amit egyébként a poptrió legfiatalabb tagja, Gianluca nyert meg. A húszas éveik elején járó fiúk a Grande amore című szerzeménnyel törtek az élre Olaszország leghíresebb fesztiválján.

Az alkotáshoz készült videoklip néhány nappal ezelőtt látott napvilágot, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen több mint egymilliós nézettséget produkált az eddig eltelt rövid idő alatt. Az olasz fesztiválnak köszönhetően a bécsi Eurovíziós Dalfesztiválon is viszontláthatjuk az együttest, ugyanis ők képviselik Olaszországot a 2015-ös megmérettetésen az imént említett dallal.

Tavaly nyáron egyébként az a megtiszteltetés érte a fiatal előadókat, hogy közösen állhattak színpadra Veronában a világhírű énekesnővel, Anastaciával, akivel a mai napig jó kapcsolatot ápolnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek