Starity

Gigadekoltázzsal sokkol új klipjében Selena Gomez

2015. február 17. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez és Zedd közös dala február 23-án debütál, azonban már most nagy felhajtás övezi a videót, ugyanis egy kompromittáló promóképpel borzolja a kedélyeket az amerikai énekesnő.

hirdetés
Gigadekoltázzsal sokkol új klipjében Selena Gomez
Fotó: Adidas NEO

Alig egy évvel ezelőtt Selena Gomez még arról panaszkodott egy interjúban, hogy nem tartják elég szexisnek. Úgy tűnik, tesz is az ellen, hogy ne a Disney egyik üdvöskéjének tartsák, és egy merészebb stílust próbál ki.

Már régóta pletykálnak arról, hogy Gomez közös szerzeményen dolgozik a DJ-ként befutott Zedd-del. A két sztár - akik állítólag egy párt alkotnak - már korábban beismerte, hogy a feltételezések nem alaptalanok, ám a közös dalra és klipre még kicsit várnunk kell.

Az I Want You To Know címet viselő szerzeményük február 23-án jelenik majd meg az énekesnő hivatalos YouTube-csatornáján. A klip előzetese gyanánt pedig Selena egy képpel lepte meg rajongóit, ami a videó forgatásán készült. Az Instagramon közzétett fotón a sztár hetvenes éveket idéző, mélyen kivágott szerelésben pózol, és sminkje is merőben eltér attól, amit megszoktunk tőle.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek