Starity

Thalía szupermodellnek állt

2015. február 18. 09:09   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói színész-énekesnő nemrég egy jótékonysági rendezvényen tette tiszteletét, ahol még arra sem volt rest, hogy megmutassa a világnak: közel 44 évesen is bomba formában van!

hirdetés
Thalía szupermodellnek állt
Fotó: ThaliaSource.net / Mariel Gutierrez

Thalía Sodit valószínűleg a legtöbbünknek nem kell bemutatni. A bájos és gyönyörű mexikói sztár karrierje nagyon korán, már kislányként elkezdődött: egy kifejezetten népszerű tiniformáció frontleányaként lopta be magát először a közönség szívébe. Mindössze 15 éves volt, amikor a sorozatproducerek is felfedezték maguknak, így nem volt kérdés, hogy szerepet ajánlottak neki az egyik akkor induló telenovellában. Színésznői karrierjét egészen az 1999-es – nálunk is nagy sikerrel bemutatott – Rosalindáig építgette, majd ezt követően hirtelen hátat fordított a filmezésnek és minden felszabaduló energiáját igazi szenvedélyére, a zenére összpontosította. Természetesen szigorúan csak hőn szeretett és imádott családja után, amely a mai napig az első helyet élvezi nála minden tekintetben.

Úgy tudni, hogy több mint 40 millió lemezt sikerült pályája során értékesítenie az egész világon, sőt, azon kevés mexikói művészek egyike, akik elnyerték a gyémántlemez minősítést. Ez azért is ekkora szó, mivel az úgynevezett gyémánt titulus Mexikóban pillanatnyilag háromszázezer eladott korongot jelent, s a lehető legmagasabb elismerés, amely egy zenével foglalkozó ember számára egy-egy album sikerességéért és eladásaiért csak kapható. A 300.000 példány első olvasatra talán kifejezetten kevésnek és könnyen elérhetőnek tűnhet, ám a valóság az, hogy körülbelül csak minden tizedik esztendőben éri el valaki ezt a limitet. További érdekesség, hogy Thalía az első olyan mexikói énekesnő, aki saját csillaggal büszkélkedhet a hollywoodi Hírességek sétányán.

A színészkedésen és az éneklésen kívül Thalía rengeteg mindennel foglalkozott már és foglalkozik ma is. Könyveket ír, műsort vezet, sőt, rendkívül sikeres üzletasszony hírében is áll, akinek neve egyáltalán nem cseng ismeretlenül a divatszakmában sem. A latin díva kifejezetten sokoldalú személyiségnek nevezhető – például remek kézügyességgel áldották meg és nagyon jó rajzoló hírében áll, továbbá rendszeresen odaáll nemes és jótékony célok mellé is.

Amellett sem szabad elmennünk szó nélkül, hogy az énekesnő idén tölti be 44. életévét és két gyermek boldog anyukája is. De valljuk be őszintén, gondolnánk ezt róla a lenti képek láttán? Szerencsés génjeinek és hibátlan alakjának persze ő is tudatában van, s olykor finoman rá is játszik eme tényre néhány provokatívabb megjegyzéssel. Legutóbb például legújabb lemezének bemutatásakor csúszott ki a száján egy rövid, ám nagyon pikáns definíció, mely szerint a CD „nagyon szexuális” dalokat foglal egy csokorba.

Tommy Mottola felesége korábban sokszor fejtegette azon meggyőződését, hogy soha nem vállalna el olyan szerepet, amelyben a latin nőket beskatulyázzák holmi vörös ruhás, könnyűvérű teremtéseknek. Ennek ellenére sokak szerint gyönyörű volt azon a jótékonysági divatbemutatón, ahol ő is tiszteletét tette egy tűzpiros ruhában – ráadásul modellként, a kifutón! Thalía itt saját tervezésű kollekcióját prezentálta, melyet a Macy’s áruházlánc bocsát kereskedelmi forgalomba. Maga a rendezvény arra volt hivatott, hogy felhívja a figyelmet a hölgyeket egyre gyakrabban utolérő különféle szívbetegségekre, s ezek prevenciójára. Az American Heart Association (Amerikai Szívtársaság) Go Red for Women – Red Dress Collection 2015 (’Viselj vöröset a nőkért – Vörösruha-kollekció 2015’) elnevezésű összejövetel a Mercedes-Benz divathetén került megrendezésre 2015. február 12-én, a New York-i Lincoln Centerben.

Mi úgy gondoljuk, hogy Thalía egészen egyszerűen korát meghazudtolóan gyönyörű, sőt, fiatalabb lányokat megszégyenítő módon szexis és bomba nő – két gyermek és a negyedik X után is. További dögös fotókért érdemes felkeresni a ThaliaSource.net oldalát!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek