Starity

Jack Sparrow kapitány újabb kincs nyomába ered

2015. február 18. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Walt Disney Pictures bejelentette, hogy 2017. július 7-ére várható az új kalózos film.

hirdetés
Jack Sparrow kapitány újabb kincs nyomába ered
Fotó: Disney Enterprises

A Walt Disney Pictures már régóta tervezgeti, hogy Jack Sparrow kapitánynak és kalóztársainak ad egy folytatást. A tegnapi nap folyamán be is jelentették, hogy 2017 július 7-ére várható az új kalózfilm, valamint már azt is nyilvánosságra hozták, hogy ezúttal milyen kincs felfedezésére indulnak kedvenc kalózaink. Kiderült továbbá az is, hogy kedden már megkezdték a forgatásokat Ausztráliában, a film rendezői pedig Espen Sandberg és Joachim Rønning.

A filmsorozat ötödik részében kedvenc kapitányunkon kívűl Barbarossa, azaz Geoffrey Rush, és Kevin R. McNally (Joshamee Gibbs) valamint Stephen Graham (Scrum) is vissza fog térni a mozivászonra, de újonnan érkezők is akadnak, köztük Kaya ScodelarioBrenton Thwaites és Golshifteh Farahani, ám az ő karaktereik egyelőre még rejtve maradtak.

A keddi bejelentésen, amin az E! News riporterei is jelen voltak, a Walt Disney Pictures megosztotta, hogy milyen cselekményekre számíthatunk a folytatásban. Egy teljesen új kaland kezdődik Jack Sparrow kapitány számára. Rátalál a rossz szerencse, amikor is egy halott kalóz a régi és félelmetes Salazar kapitányról mesél, aki megszökött a Devil Triangle-ből és most ki akarja irtani a kalózokat, beleértve Jacket is. Jack  számára egyetlen esély van a túlélésre, megtalálni Poszeidón szigonyát, ami újra egyensúlyt hozna létre a tengeren.

A producerek sokat várnak a Dead Men Tell No Tales című folytatástól, hiszen talán ez lesz Jack utolsó kalandja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek