Starity

Rajongóval randizik Niall Horan?

2015. február 20. 14:02   |   Szerző: bitchina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még november végén röppent fel a hír, miszerint a 1D énekesének új barátnője van, és a legújabb információk szerint egy ausztrál One Direction-rajongóról van szó.

hirdetés
Rajongóval randizik Niall Horan?
Fotó: Mirror

A One Direction világ körüli turnéja, az On The Road Again február elején indult útnak, a rajongók legnagyobb örömére. A srácok rengeteg fellépésük mellett ötödik stúdióalbumukon is dolgoznak, és úgy látszik, még a csajozás is belefér az idejükbe. Az együttes éppen Ausztráliában koncertezik, ahol legújabb híresztelések szerint az együttes ír tagja is párra lelt.

A tavaly novemberben megrendezett ARIA-díjátadó backstage-ében látták először Niall Horant a titokzatos lánnyal, akivel kéz a kézben élvezték egymás társaságát. A Melissa Anne Whitelaw nevű, 21 éves Directionerrel az állítások szerint még tavaly ismerkedtek meg Melbourneben.

A napokban a világhálón özönlöttek róluk a közös képek, a két fiatal egyre több időt tölt egymással, viszont még egyikük sem nyilatkozott arról, hogy együtt vannak, ezért még mindig kérdéses, hogy valóban randiznak vagy csak puszta barátság az egész.


Melissa és Niall még február 8-án, Sydneyben

A rajongók nagyon szívükön viselik az énekes magánéletét, és félnek, hogy Melissa összetöri a fiú szívét. Sajnos aggodalomra ad okot a hölgyemény, ugyanis a néhány hete egy csókolózós képet tett közzé Instagram-profilján keresztül, amin nem Niallel, hanem volt barátjával látható. Emellett Tumblr-profiljából az is kiderült, hogy a rajongó inkább a göndör hajú tagot, Harry Stylest preferálja, hiszen több tucat képet osztott meg róla.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek