Starity

Jacoby Shaddix három éve józan

2015. február 19. 21:09   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Papa Roach frontembere, mint a legtöbb művész, átesett több nehéz időszon, melynek köszönhetően a kiutat az alkohol és a drogok jelentették számára.

hirdetés
Jacoby Shaddix három éve józan

Miután Jacoby Shaddix megalapította Dave Brucknerrel 1993-ban a Papa Roach korai formációját, a szekér szép lassan kezdett beindulni: világhírnévre tettek szert. Bár úgy tűnt, minden rendben a csapattal, az énekesnek komoly problémái akadtak: drogok és alkohol segítségével próbált megküzdeni démonaival.

Az alkoholizmus lassan elhatalmasodott a zenészen, saját elmondása szerint pedig azért volt szüksége arra, hogy igyon, mert úgy érezte, ez az egyetlen kiút problémái elől. A hírnévvel való küzdelem mellett Jacoby nehezen viselte, hogy a turnék alatt távol volt a családjától, megromlott a kapcsolata a feleségével, és 2013 nyarán hangszálproblémái adódtak.

A Binge és a Black Clouds című szerzemények az alkohollal való harcáról szólnak, a csapat legnépszerűbb slágere, a Scars pedig az öncsonkításról, melyet Las Vegasban követett el ittas állapotban: 11 kapcsot tűzött a fejébe. A dolgok odáig fajultak,hogy az énekes véget akart vetni életének, ám az utolsó pillanatban észhez tért, és fájdalmát a Before I Die című dalban írta meg, mely a zenekar 2012-es megjelenésű The Connection címre keresztelt stúdióalbumán követelt helyet magának. 

Jacoby az utolsó utáni pillanatban tért észhez, melyet nagyban köszönhet a családjának és zenésztársainak, akik mindvégig kitartottak és kitartanak mellette. A zenész éppen három évvel ezelőtt intett búcsút káros szenvedélyének, mely rendkívüli büszkeséggel tölti el szeretteit, akik boldogan fejezték ki gratulációikat a közösségi oldalakon is.

Hatalmas gratuláció jár a testvéremnek, Jacoby Shaddixnek a három éve tartó józanságért! Szeretlek, haver és hihetetlenül büszke vagyok rád - írta Jerry Horton gitáros a Twitteren.

Jacoby öccse, Bryson Roatch sem feledkezett meg a nagy napról, melyről a következőképp fogalmazott a Facebookon közzétett posztjában: Három évvel ezelőtt a mai napon összeültünk a testvéremmel Sacramentóban, és elmondtam neki: eljött az ideje annak, hogy leálljon az ivással. Azzal érveltem, hogy el fogja veszíteni a családját, ha így folytatja. Köszönöm, hogy hallgattál rám, és megmentetted az életedet! Azóta is rengeteg embert inspirálsz. Gratulálok, tesó a három éve tartó józansághoz! Csak így tovább! #legyélvalaki 

Természetesen maga az érintett is megemlékezett három évvel korábbi döntéséről. Szabadság - írta a közösségi oldalain mellékelt képhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek