Starity

Demi Lovato szinkronizál

2015. február 20. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Charming című animációs filmben csendül fel a 22 éves énekesnő hangja, ám nem csak egy dal, hanem a főszereplő, Lenore is az ő hangján szólal majd meg.

hirdetés
Demi Lovato szinkronizál

Demi Lovato február 18-án hivatalosan is stúdióba vonult, hogy megkezdje ötödik nagylemezének munkálatait, amely kapcsán drasztikus változásokat ígér. Ha ez még nem lett volna elég rajongói számára, másnap, azaz február 19-én újabb örömhírrel szolgált nekik: kiderült ugyanis, hogy az énekesnő kölcsönzi a hangját a legújabb animációs film, a Charming női főszereplőjének, Lenorének. Sőt, ő felel a filmzenéért, lehetőséget kapva ezzel arra, hogy immár zenei producerként is bizonyíthasson. 

„Örömmel jelentjük be, hogy Demi Lovato lesz Daliás egyetlen igaz szerelmének a szinkronhangja, s azt is, hogy ő lesz a filmünk vezető zenei producere.” – tette hivatalossá közleményében a hírt az Oscar-díjas Shrek producere, John H. Williams. „A 3QU Media célja, hogy a mainstream animációs filmek között helyüket megálló, családi animációkat hozzunk létre, amik magukban hordozzák a vígjáték, a kaland, a romantika és személyes tapasztalatok elemeit. Demi részvétele segíteni fog abban, hogy a Daliás átütő siker legyen." 

Williams és Henry Skelsey szeptemberben hozta nyilvánosságra, hogy elindítják saját stúdiójukat, amely a 3QU Media nevet viseli, ezzel egyidőben pedig az első projektről is lehullt a lepel. A stúdió első mozija a Charming című vígjáték, amely újragondolja a három ikonikus hercegnő; Hamupipőke, Hófehérke és Csipkerózsika történetét. Kiderül ugyanis, hogy mindhárman ugyanazon herceg menyasszonyai, azonban Lenore az ő igaz szerelme. A bemutatóra valamikor a 2016-os évben kerül majd sor. 

A Charming első hivatalos plakátja

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek