Starity

Nico Rosberg apa lesz

2015. február 20. 11:11   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan a német pilóta is csatlakozik a Formula 1 apukái közé, feleségével, Viviannal ugyanis augusztusra várják első gyermeküket.

hirdetés
Nico Rosberg apa lesz

Az 1982-es Forma 1-es világbajnok, Keke Rosberg fia még tavaly nyáron vezette oltár elé kedvesét, Vivian Siboldot. Nico és Vivi 2003-ban kezdett el randevúzni, eljegyzésükre pedig kapcsolatuk 10. évfordulójának évében került sor. Egy évvel később, 2014. július 11-én aztán össze is házasodtak.

A jelek szerint a gyermekáldásra sem kellett sokáig várnia a párnak, hiszen nem sokkal első házassági évfordulójukat követően születik meg első közös gyermekük. Az örömhírt a pilóta osztotta meg hivatalos közösségi oldalain egy fotó kíséretében: "Izgalmas időszak ez most a mi kis családunkban! Vivian gyermeket vár, s ha minden jól megy, akkor augusztusban kislányunk születik!"

Nico kislánya megérkezésével a hatodik édesapa lesz a jelenlegi mezőnyben, hiszen Massa, a nemrég apává váló Räikkönen és Vettel, valamint a feleségével második gyermeküket váró Grosjean, illetve Pastor Maldonado már javában benne van a kispapa szerepben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek