Starity

Áprilisban érkezik Jung Nicole japán albuma

2015. február 20. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 17-én árulta el a dél-koreai B2M Entertainment, hogy áprilisra tervezik Jung Nicole japán debütálását.

hirdetés
Áprilisban érkezik Jung Nicole japán albuma

Néhány napja a B2M Entartainment egyik szóvivője jelentette be, hogy áprilisra tervezik az egykori KARA-tag, Jung Nicole japán debütálását. Nicole jelenleg is dolgozik azon, hogy mihamarabb, remélhetőleg már áprilisban kiadhassa első japán szólólemezét. Sajnos, még nem döntöttük el a konkrét dátumot nyilatkozta a fiatalember.

2014. november 19-én zajlott az énekesnő hazai bemutatkozása First Romance névre keresztelt albumával, melynek vezető dalához, a MaMához videoklip is készült. Ez a koncepció inkább egy szexisebb és vadabb képet mutatott a rajongók felé, azonban nagy valószínűséggel a japán lemezen ez kicsit sem lesz érzékelhető.

Bár még nem döntöttük el, milyen koncepcióval készüljünk, az énekesnő szeretné egy teljesen másik oldalát nyújtani a japán visszatéréséhez. Viszont külföldi albuma mellett, már újabb koreai szerzeményén is dolgozik! – osztotta meg a B2M. Végezetül az ügynökség elárulta, hogy a japán promóciók minden bizonnyal áprilistól májusig húzódnak el és májustól a rajongók nagy örömére már a koreai promóciózásba is belekezdenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek