Starity

Iggy Azalea elhagyja a Twittert

2015. február 20. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Iggy Azalea úgy döntött, hogy otthagyja a mikroblogot, mivel elege lett az őt ért bántásokból és nyugalmat akar maga körül.

hirdetés
Iggy Azalea elhagyja a Twittert

Iggy Azaleának mostanában eléggé meggyűlt a baja a közösségi oldallal. Még a tavalyi év végén derült ki, hogy pornográf felvételekkel fenyegették meg és még most is vannak olyanok, akik nem hagyják békén a rappert. A Fancy előadója február 19-én jelentette be, hogy otthagyja a Twittert, miután az internetet elárasztották a róla készült paparazziképek.

Ezek után Azalea a Twitter-oldalán írt döntésének okáról: Éppen visszaértem egy fantasztikus nyaralásról és fellépek a netre, hogy azt lássam, sokak szerint megdöbbentő és hallatlan az, hogy egy nőnek narancsbőre van. Lol. Én csak pihenni szerettem volna anélkül, hogy valami perverz alak a távolból ilyen képeket készít rólam és felteszi az internetre. A nyugalmat és a békét mindenki megérdemli. Úgy érzem, hogy egyre több ember lesz kicsinyes és ok nélkül kezdenek el piszkálni mindenkit, de én ebből nem kérek, mivel csak felidegesítenek. Nekem a rajongóim a legfontosabbak, és nem akarom őket cserben hagyni azzal, hogy engedek az utálóknak és elkeseredem miattuk, szóval igyekszem jókedvű maradni. Éppen ezért fogom most itt hagyni a közösségi oldalakat. Boldogan akarom élni az életemet, de az ilyen negatív üzenetek mellett ez nem megy. Innentől fogva a menedzsmentem fog helyettem tweetelni, de ha mégis én írnék, a poszt végén ott lesz egy IA aláírás. Az összes rajongómnak köszönöm a támogatást, szeretlek titeket!

Ezek után mi is teljes mértékben meg tudjuk érteni Iggy döntését, hiszen ki tudja, hogy az internet milyen veszélyeket tartogat az emberek számára. Mindenesetre reméljük, hogy a rapper hamar kiheveri az őt ért bántásokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek