Starity

Lady Gaga és Taylor Kinney közös házat vásároltak

2015. február 20. 16:04   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga és vőlegénye, Taylor Kinney Pennsylvania állam hegyei közt leltek új otthonra, közel a színész szülővárosához.

hirdetés
Lady Gaga és Taylor Kinney közös házat vásároltak

A múlt hét folyamán hivatalosan is bejelentette az énekesnő, hogy Valentin-napon megkérte a kezét párja, nem is akármilyen gyémántgyűrűvel. Azóta a pár folyamatos témává vált az internet világában, nem meglepő, hogy Lady Gaga volt az elmúlt napokban a legtöbbek által taglalt zenész a közösségi portálokon.

A párnak máris megvan a közös kis menedéke a rivaldafénytől távol, Taylor szülővárosától nem messze, Pennsylvania állam hegyeiben, Lancasterben, ahova nyugodtan elbújhatnak kettesben a paparazzik és újságírók elől, mivel a területen táblák jelzik, hogy tilos az átjárás. A pár korábban is sok időt töltött a városban, itt ugyanis a két sztár a mindennapi élethez hasonló életmódot tud folytatni. Boltokban vásárolgatnak, bárokba ülnek be és templomba járnak, akárcsak az átlagos emberek.

A faház egy hegytetőn áll, pár kilométerre Lancaster központjától, melyre egyetlen egy út vezet fel, így minden bizonnyal tökéletes helyszín a házas élet megkezdésére. A ház értéke körülbelül 390 ezer dollár, azaz több mint 100 millió forint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek