Starity

Új dallal és klippel jelentkezett Krista Siegfrids

2015. február 21. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2013-as Eurovíziós Dalfesztiválon feltűnt énekesnő minden percét a stúdióban tölti, ugyanis idén érkezik második albuma, amelyről most megjelent az On & Off című szám.

hirdetés
Új dallal és klippel jelentkezett Krista Siegfrids

Az új dal egy igazi popslágernek ígérkezik, a hozzá tartozó fekete-fehér videoklip pedig igencsak erotikusra sikeredett. Az énekesnő egy interjúban mesélt az új lemezről, valamint a rajta szereplő szerzeményekről és elmondta, hogy ez a korong sokkal kiforrottabb és merőben más lesz eddigi munkájától.

Az előző album ’jól érzem magam’-dalokat tartalmazott. Volt rajta néhány olyan, amelyek akár egy aerobik óráról is származhattak volna, a hangulat pedig túlfokozott volt. Az új dalok egy kicsit nyugodtabbak. Néhány évvel idősebb lettem és az előző évektől eltérően, időről időre mentálisan terhelt voltam. Inkább a dalok szövegére fókuszálok és olyanokat írok, amelyekben megmutatom magam egy másik, magasabb, felnőttesen érzelmes szinten – árulta el Krista.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek