Starity

Klippremier: Sabrina Carpenter – We’ll Be The Stars

2015. február 21. 19:07   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban debütált a Disney-csillag legfrissebb dalához készített videója.

hirdetés
Klippremier: Sabrina Carpenter – We’ll Be The Stars
Fotó: Chelsea Lauren/Getty Images

Bár még csak 15 éves, a Disney Channelről ismert Sabrina Carpenter rengeteg sorozatban kapott már szerepet, ezekben pedig egyre gyakrabban megmutatta zenei tehetségét is. 2011-ben debütált is első kislemeze – ekkor tizenkét éves volt –, de csak 2014-ben robbant be a zeneiparba első EP-jével, a Can’t Blame a Girl for Tryinggal, melyen négy szám szerepelt, melyek közül kettőhöz, a címadó dalhoz és a Middle Of Starting Overhöz klipet is forgatott.

Még január 13-án töltötte fel hivatalos VEVO-csatornájára legfrissebb szerzeményét, a We’ll Be The Starsot, ami minden bizonnyal helyet kap majd a fiatal tehetség új albumán, melyet valószínűleg még idén piacra dob a Hollywood Records gondozásában. A dalhoz még januárban leforgatták a klipet, ám csak a napokban tárult Sabrina lelkes követőinek szeme elé.

A videó sokak szerint haladás az eddigiekhez képest: bár igazán kellemes volt az előző klipek csajos, vidám, kissé nyárias hangulata, az énekesnő ezúttal kicsit kifinomultabbra vette a figurát, de a fiatalos feeling megmaradt, amihez az eddigiekkel ellentétben viszont kellően nyugodt hatást kölcsönzött a sok lágy, világos és fehéres szín, valamint a természetközeli forgatási helyek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek