Starity

Leonardo DiCaprio meglepte Rihannát

2015. február 22. 15:03   |   Szerző: awwparadise

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Titanic színésze is meglepte egy privát bulival a híres énekesnőt születésnapja alkalmából, az eseményből pedig hajnalig tartó szórakozás lett.

hirdetés
Leonardo DiCaprio meglepte Rihannát

Leonardo Dicapriót is azon emberek közé lehet sorolni, akik meglepték Rihannát 27. születésnapja alkalmából. A barbadosi énekesnő buliját egy privát Beverly Hills-i lakásban tartották február 20-án, a születésnapja estéjén. Számos meghívott tett közzé képeket a partiról, és vannak olyanok, akik még videót is feltettek a híres képmegosztóra, az Instagramra.

Voltak lufik a bulin, amelyekből Rihanna nevét lehetett kiolvasni – nyilatkozta az egyik forrás. Riri egy csodálatos ruhát viselt az eseményen, göndör fürtjeit pedig leengedve viselte.

Az ünnepelt énekesnőt ezenkívül egy leopárdmintás, háromemeletes tortával is meglepték. Naomi Campbell éppen mellette volt, amikor elfújta a gyertyákat – árulta el továbbá a forrás, állítását pedig egy fotó is jól bizonyítja.

A szupermodell mellett számos híresség ott volt még a bulin, mint például Mick Jagger, Beyoncé, Jay Z, Russell Simmons, Angela Martini, Tommy Chiabra és Richie Akiva is.

Fotó: Instagram/tommy_chiabra

Egy forrástól újonnan azt is lehetett hallani, hogy Rihanna és Leonardo a Valentin-napot is együtt töltötték. Már egy pár hónapja találkozgatnak és a mókát a születésnapon folytatták, ahol egész éjszaka együtt táncoltak. A kapcsolatuk még nem hivatalos, de a meglepetésnek bizonyára nagyon örült az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek