Starity

Klippremier: Maddie & Tae – Fly

2015. február 23. 08:08   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a feltörekvő duó, a Maddie & Tae új, Fly címet viselő videoklipje. A kisfilmet a CMT.com mutatta be, de alig egy órája felkerült a lányok hivatalos Vevo-csatornájára is.

hirdetés
Klippremier: Maddie & Tae – Fly

A Madison Marlow és Taylor Dye alkotta Maddie & Tae nevű countryduó tavaly júliusban robbant be a köztudatba Girl In A Country Song című dalával és annak videoklipjével, amelyet aztán novemberben a Maddie & Tae címet viselő EP követett.

A gyönyörű és tehetséges lányok idén januárban Fly című kislemezükkel lepték meg rajongóikat, sőt, megtudtuk, hogy videoklipet is forgattak a slágergyanús szerzeményhez, amely nem olyan régen került fel a CMT.com internetes oldalra, majd az együttes hivatalos Vevo-csatornájára is.

A kisfilm egy pillangó szárnyalása által prezentálja az elérhető álmokat és a boldogságot, eközben pedig Maddie és Tae meseszép ruhában énekli a fülbemászó dalt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek